Vi bjuder på frakt för kaffelådor och beställningar över 500 kr | Annars 29 kr i frakt

Vad är Swerl?

Swerl för oss är gemenskap och kärlek till riktigt gott kaffe. Vår vision är att skapa en plats där kaffenörderi ska få blomma ordentligt på ett glädjefyllt och prestationslöst sätt. En plats där vi tillsammans kan lära oss av varandra och förmedla kunskap, ja lite som en kaffe klubb.  

Vi som lagt grundmuren till Swerl Coffee Club - är Beatriz med bakrund som vin sommelier och Daniel med bakgrund som flygtekniker och produktspecialist.

Under en resa i Nya Zeeland blev vi helt förbluffade hur gott kaffe kunde vara - en bra balans mellan sötma och syrlighet, ändå fylligt men inte bittert. Intresset växte med hur mer vi började titta in i kaffets komplexa men ack så spännande värld. Det var någonstans där vi bestämde oss för att det var precis det här vi ska syssla med - alla är värda en god kopp kaffe producerat på ett hållbart sätt tänkte vi och åkte hem för att börja snickra på en rullande kaffebar - vår Mercedes buss från 1972. 

Under tiden har vi byggt upp givande relationer både här i Sverige och internationellt med allt från kafferostare till den nördigaste hemmabryggaren. Bakom kaffe finns ett skönt community som har plats för många fler. Därför bestämde vi oss för att bygga upp denna webbaserade plattform.

Ett ställe vi själva sökt efter, där spännande och gott kaffe finns att få varje månad utan att behöva leta, ett ställe där varje produkt är noga utvald och testad och tips och kunskap går att få. Tänk ett filter till allt vad kaffevärlden har att erbjuda, ut kommer bara det godaste dropparna. Så tänker vi och hoppas kunna framföra med hjälp av denna webbshop. 

Stort tack för att du är en del av detta.

/ Beatriz & Daniel