Vi bjuder på frakt för kaffelådor och beställningar över 500 kr | Annars 29 kr i frakt

Swerl Kaffebar: Let the good coffee roll

När solen och värmen hittar till Falkenberg så gör även vår kaffebar detsamma. En gräddigt blå Mercedes buss från 1972 som i ett tidigare liv varit en postbil uppfyller nu sitt största uppdrag hittills som ett rullande café.

 Detta är inte vilket rullande café som helst, utan här hittar ni en blandning av det vi tycker är godast i livet:
 En mängd kaffesorter som alla visar olika karaktärer, allt från flörtiga och fruktiga till eleganta och blommiga. Alltid single origins och alltid kaffe av högsta kvalitet, så kallad specialkaffe (eller specialty-coffee på engelska).
 
Vi erbjuder espresso med eller utan mjölk från våran La Marzocco Strada, filterkaffe bryggs från en 3Temp Hipster eller med hjälp av olika handbryggnings tekniker. Dessa maskiner och utrustning gör denna buss till en lekplats där vi har möjlighet att experimentera för att få ut de godaste dropparna från varje liten böna. 
 
Till kaffet serverar vi egenbakade goodies och annat gott hantverk från producenter i närområdet, så som den godaste gelaton från GettyPop. Även om vår fokus ligger på kaffe har vi alltid dryckesalternativ, så som egengjord varm choklad, organiskt te och olika juicer.
 
På förmiddagen (mellan 09:00-11:45) kör vi pannkaksfrukost, det vill säga fluffiga amerikanska pannkakor gjorda på egenmalt mjöl av havre och mandel. Dessa toppar vi med lokalodlade jordgubbar, nyslungad honung från Ohhoney, krämig yogurt med vår egna granola, sylt och jordnötssmör. 
 
Allt hos oss är glutenfritt. Är du vegan? Hör gärna av dig innan ditt besök så att vi har något att erbjuda.
 
Öppetider i veckan: 
Onsdag - Söndag 09 - 17
Lunchstängt mellan 12-13
 
Ta väl hand om dig tills vi förhoppningsvis väldigt snart ses!
/ Daniel & Beatriz med vänner