Vi bjuder på frakt för kaffelådor och beställningar över 500 kr | Annars 29 kr i frakt

Swerl Kaffebar: Let the good coffee roll

När solen och värmen hittar till Falkenberg så gör även vår kaffebar detsamma. En gräddigt blå Mercedes buss från 1972 som i ett tidigare liv varit en postbil uppfyller nu sitt största uppdrag hittills som ett rullande café.

 Detta är inte vilket rullande café som helst, utan här hittar ni en blandning av det som vi tycker är godast i livet:
 En mängd kaffesorter som alla visar olika karaktärer, allt från flörtiga och fruktiga till eleganta och blommiga. Alltid single origins och alltid kaffe av högsta kvalitet, så kallad specialkaffe (eller specialty-coffee på engelska).
 
Vi erbjuder espresso med eller utan mjölk från våran La Marzocco Strada, filterkaffe bryggs från en 3Temp Hipster eller med hjälp av olika handbryggnings tekniker. Dessa maskiner och utrustning gör denna buss till en lekplats där vi har möjlighet att experimentera för att få ut dem godaste dropparna från varje liten böna. 
 
Till kaffet serverar vi spännande egen bakade glutenfria goodies och ibland även annat gott hantverk från producenter i närområdet. Även om det är kaffe som vi fokuserar på har vi alltid alternativ så som egen gjord varm choklad, organiskt te från Emeyu och olika juicer.
Öppetider i veckan: 
Torsdag - Söndag
13.00 - 17.00
Ta väl hand om dig tills vi förhoppningsvis väldigt snart ses!
/ Daniel & Beatriz med vänner