Vår kaffebar: Let the good coffee roll

När solen och värmen hittar Falkenberg så gör vår kaffebar detsamma. En ljusblå Mercedes buss från 1972, som i ett tidigare liv var en postbil fyller nu sitt största uppdrag hittills - som ett rullande café. 

 

Det här är inte vilket rullande café som helst, här hittar du en blandning av vad vi tycker är bäst i livet:

En mängd olika kaffesorter rostade med omsorg utav oss själva direkt från vårt lilla kafferosteri i Skrea, som alla visar olika karaktärer - från flörtiga och fruktiga till eleganta och blommiga. Graderat som specialkaffe, alltid efter ursprung och säsong är hur vi gillar vårt kaffe - det uttrycker bäst terroir, bearbetning och rostning av varje kaffe.

Vi erbjuder espresso från vår Sanremo Cafe Racer tillsammans med en Mahlkonig e65s gbw kvarn. Filterkaffe bryggt från en 3Temp Hipster eller med olika handbryggningstekniker vilket vi maler med en Mahlkonig EK43. Dessa maskiner och utrustning gör den här bussen till en lekplats där vi har möjlighet att experimentera för att få ut de godaste dropparna ur varje liten böna.

Till kaffet serverar vi egna bakverk och ibland även annat gott från producenter i närområdet, som den krämigaste gelatoen från Getty Pop. Allt på Swerl är glutenfritt och gjort med de godaste råvarorna vi kan hitta.

Föredrar du din kost helt växtbaserad? Meddela oss gärna innan ditt besök, så att vi har något spännande att erbjuda dig också.

- Öppetider i veckan -

Tisdag - Söndag 09.00-16.00

Stängt mellan 12.00-13.00


Hoppas vi ses!


/ Daniel & Beatriz med Swerl-gänget