Copy of Om oss

 

Swerl för oss är gemenskap och kärleken till riktigt gott kaffe.

Vi som lagt grunden till Swerl Coffee Club – är Beatriz med bakgrund som vinsommelier och Daniel med bakgrund som flygtekniker och produktspecialist.

Under en resa på Nya Zeeland blev vi helt förvånade över hur gott kaffe kunde vara – en bra balans mellan sötma och syra, fylligt men inte bittert. En mängd dofter och smaker som bara vi kunde ha drömt om. Intresset växte ju mer vi började titta in i den komplexa och spännande kaffevärlden. Det var någonstans där vi bestämde att det var precis vad vi skulle göra - alla förtjänar en god kopp kaffe producerat på ett hållbart sätt, tänkte vi och åkte hem för att börja bygga en rullande kaffebar - vår Mercedes-buss från 1972 .

Under tiden har vi byggt upp givande relationer både här i Sverige och internationellt med alla från kafferosterier till den mest nördiga hembryggaren. Bakom kaffet finns en trevlig gemenskap som har plats för många fler. Därför bestämde vi oss för att bygga denna webbaserade plattform.

Ett ställe vi själva sökt efter, där spännande och gott kaffe finns tillgängligt varje månad utan att behöva leta, en plats där varje produkt är noggrant utvald och testad och tips och kunskap kan inhämtas. Tänk på ett filter för allt kaffevärlden har att erbjuda, bara de bästa dropparna kommer ut. Det är så vi tänker och hoppas kunna skapa med hjälp av denna webbshop.

Tack för att du är en del av detta.

/ Beatriz & Daniel